Durf verlangend in relatie te zijn

1 dag - voor wie reeds vertrouwd is met Zijnsoriëntatie

Ervaar hoe het toe-eigenen van jouw verlangen je doet thuiskomen bij jezelf

en hoe je van daaruit op een vrije, authentieke wijze in verbinding met de ander kan zijn

 

In deze workshop leer je hoe je je eigen kinderlijke verlangens kunt erkennen en toe-eigenen. Door deze verlangens te omarmen, neem je verantwoordelijkheid voor je eigen behoeften en verlangens, wat leidt tot een sterker gevoel van eigenwaarde en zelfliefde. Je ontdekt hoe deze verlangens vaak wortels hebben in oude wonden en onvervulde behoeften uit je kindertijd, en hoe je deze kunt helen en integreren om zo niet langer vanuit oude pijn en patronen in relatie te zijn, maar wel vanuit je vrije, volwassen zelf.

Vervolgens zullen we ons richten op het ontslaan van de ander van de verantwoordelijkheid om jouw kinderlijke verlangens te vervullen. Dit proces bevordert gezonde en gelijkwaardige relaties. Het voorkomt projectie en onrealistische verwachtingen en eisen in relaties, vaak leidend tot conflicten en teleurstellingen. In plaats daarvan kun je de ander ontmoeten vanuit een positie van heelheid en volwassen afhankelijkheid. Hierdoor versterk je je eigen innerlijke kracht en vrijheid. Je leert los én in verbinding te zijn.

Je ervaart dat je niet langer kinderlijk afhankelijk bent van de goedkeuring, liefde of zorg van anderen om je compleet te voelen. Als je anderen niet langer verantwoordelijk houdt voor je eigen geluk en vervulling, bevrijdt dit zowel jou als de ander.

Via meditatie, reflectie en oefeningen ontdek je hoe je op een authentieke, vrije wijze in verbinding kan zijn met jezelf en de ander. Het stelt je in staat om in je eigen kracht te staan en relaties aan te gaan vanuit een positie van heelheid en gelijkwaardigheid.

Praktische informatie

Algemene informatie

Datum
Zaterdag 13 juli 2024

Tijdstip
10-16 uur

Voor wie?
Voor iedereen die verlangt naar een waarachtig en diepgaand contact in zijn relaties, beginnend bij zichzelf.

Ervaring met Zijnsoriëntatie is gewenst.

Locatie
Zwemdoklei 5 te Brasschaat

Tarief

€ 65,-

Overige informatie

Lunch dien je zelf mee te brengen.

Koffie, thee, water en koekjes zijn aanwezig.

Voor dit aanbod gelden de algemene voorwaarden.

Inschrijven

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor ‘Durf verlangend in relatie te zijn’.

“Rusten in Zijn is rusten in wat waar is.”

Hans knibbe