padbegeleiding
-
integratie Zijnsoriëntatie in je leven

Over padbegeleiding

Heb je de rijkdom van je Zijnsaard ervaren en wil je de inspiratie levend houden en integreren in je dagelijkse leven?  Dan heet ik je van harte welkom op deze bijeenkomsten in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers, waar de nadruk zal liggen op hoe je jouw open, vrije aard kan belichamen in je dagelijkse leven en vormgeven in je gezin, je werk, je vrienden en andere relaties.

We zijn immers tegelijkertijd verlicht en verward.

Je weet dat je reeds verlicht, liefdevol en vrij bent, maar vaak lukt het niet om dit in je dagelijkse leven ook vorm te geven in je relaties. Tijdens deze bijeenkomsten word je uitgenodigd om alles wat je tegenkomt, alle aspecten en gebieden van je leven, in een helder wijsheidslicht te plaatsen en te onderzoeken hoe je je stralende aard op een vrije, volwassen wijze kan belichamen.

Padbegeleiding

Voor wie

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor wie reeds vertrouwd is met de visie en principes van Zijnsoriëntatie, en deze wil integreren in zijn of haar leven.

Werkwijze

We starten met een meditatie, waarbij we onze inherent liefdevolle en heldere aard naar de voorgrond brengen door af te stemmen op het huis van Zijn en de Zijnsouders en contact te maken met het buikcentrum en warmte.

Vervolgens krijgt iedere deelnemer ongeveer 45 minuten om een individuele situatie in te brengen. Het kan gaan om vragen over je beoefening of over een situatie uit je dagelijks leven waar je meer helderheid over wil krijgen. Vanuit een verhoogde optiek (o.a. door je af te stemmen op de Zijnsouders) onderzoek je wat voor jou een authentiek en passend antwoord is op de uitdagingen die het leven je stelt. Je bereidt je inbreng schriftelijk voor.

Relatiebegeleiding

Praktische informatie

Algemene informatie

Gratis kennismakingsbijeenkomst op 25 mei of 1 juni 2024

Data bijeenkomsten
1 keer per maand in de periode september-december 2025  – data worden in overleg met de deelnemers afgesproken.

Ben je geïnteresseerd? Mail of bel me voor meer informatie.

Waar?

Zwemdoklei 5 te 2930 Brasschaat

Tarief


€210,-  voor de vier bijeenkomsten

 

  

Overige informatie

Op dit aanbod zijn de algemene annuleringsvoorwaarden van toepassing.

“Je hoeft niet vrij te worden, je bent al vrij.”

Hans knibbe

Inschrijven

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de padbegeleiding.